Top 8 jocuri ca la aparate de la EGT

Producatorul de jocuri ca la aparate EGT sau Amusnet cum este cunoscut mai nou este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sloturi cel putin in Romania, unde jocurile sale sunt accesate in numar record de jucatorii de pacanele. Cele mai jucate pacanele EGT sunt Shining Crown, Burning Hot, 20 Super Hot, 20 Dazzling Hot, Rise of Ra, 20 Hot Blast, 20 Joker Reels si Lucky and Wild.

Top 8 jocuri ca la aparate de la EGT

 • 20 dazzling hot
  20 dazzling hot
 • 20 hot blast
  20 hot blast
 • 20 joker reels
  20 joker reels
 • 20 super hot
  20 super hot
 • Burning hot
  Burning hot
 • Lucky & wild
  Lucky & wild
 • Rise of ra
  Rise of ra
 • Shining crown
  Shining crown

Shining Crown joc pacanele EGT

Unul dintre cele mai populare pacanele EGT ce pot fi incercate gratuit si pe top bonus casino este Shining Crown, jocul cu coroane care a acaparat toata atentia de ani buni. Varianta clasica si cea mai cunoscuta este cea pe 10 linii. Avem simboluri clasice precum 777, struguri, clopotei, pepeni, lamai, cirese, prune si portocale. Simbolul care plateste cel mai bine este 7, cinci astfel de simboluri intr-o linie iti aduc de 500 de ori suma pariata. Punctul culminant il reprezinta coroana care inlocuieste toate simbolurile pe rolele 2,3 si 4 cu exceptia dolarului si a stelelor.

Burning Hot pacanele EGT

Un alt titan al jocurilor este Burning Hot care are un principiu de joc similar cu celelalte sloturi din portofoliul EGT, totusi varianta clasica are 5 linii. Asta inseamna ca vor fi castiguri mari rare, dar mai mari. Este un joc care poate fi jucat cu mize mai mici. Simbolul special este trifoiul care poate aparea pe rolele 2,3 si 4 pentru a inlocui toate simboluri cu exceptia stelelor si a dolarilor. Exista mai multe variante de Burning Hot cu pana la 100 de linii de plata, dar acolo este recomandat sa jucati pe mize mult mai mari.

20 Super Hot de la EGT gratis online

Nu mai are nevoie de nicio descriere 20 Super Hot, cred ca orice jucator l-a incercat cel putin o data. Este un joc pe 20 de linii in format clasic de la EGT, in care simbolul special este 77777, acest simbol inlocuieste toate simboluri pe orice role, deci poate aparea oriunde. Este un joc care plateste destul de des, insa pentru a avea castiguri consistente este nevoie fie de o miza mai mare sau de multe linii castigatoare. Simbolul care plateste cel mai bine este scatter-ul sub forma de steluta, 5 astfel de stelule te pot imbogati.

20 Dazzling Hot slot demo online

Alt joc foarte apreciat de la EGT este 20 Dazzling Hot un joc in 20 de linii asa cum o spune si numele. Aici nu exista simbol special care sa aiba rol de substitut, avem simbolurile clasice care platesc asa cum stiti, de la cirese, lamai, portocale si prune de 10 x miza per linie, pana la 5 septari care platesc de 1000 de ori miza ta. Nici stelutele ce au rol de scatter nu platesc rau, 5 astfel de simboluri oriunde iti aduc de 50 de ori miza jucata. Practic este unul dintre jocurile la care saptarii iti aduc cel mai mare castig posibil.

Rise of Ra joc pacanele de la EGT cu speciala

Rise of Ra este inspirat dupa mai cunoscutul joc de la rivalii, este vorba de Book of Ra, in general EGT nu are foarte multe jocuri cu speciale, dar cele putine pe care le are au un potential urias. Simbolul WILD inlocuieste toate simbolurile oriunde cu exceptia simbolului scatter. Trei sau mai multe simboluri scatter declanseaza speciala care acorda 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Faraonul barbat si femeia sunt simbolurile care platesc cel mai bine cu exceptia scatter-ului.

20 Hot Blast

20 Hot Blast este un joc cu adevarat interesant de la EGT. Exista bomba simbol Wild ce poate aparea pe rolele 2, 3 si 4 si inlocuieste toate simboluri cu exceptia sacului cu bani. Aceste Wild nu doar ca inlocuieste simbolurile dar sparge aceste simboluri avand ocazia sa apara noi simboluri ce pot duce ma multiplicator crescator x2, x3, x4 si tot asa pentru fiecare noi simboluri sparte. Cel mai mare castig il putem obtine prin simbolul scatter, 5 saculeti cu bani ne aduc un castig de 500 de ori miza jucata.

20 Joker Reels

Un joc care are mare potential este 20 Joker Reels, poate nu la fel de popular ca cele mentionate mai sus insa este un joc pe care merita sa-l incerci. Trebuie jucat cu mize de minim 2-4 lei/ pariu pentru ca sunt multe linii si castigurile vin des dar nu sunt foarte mari. Joker-ul este simbolul Wild si poate aparea pe rolele 2,3 si 4 inlocuind toate simbolurile cu exceptia scatter-ului, care poate asigura si cel mai mare castig.

Lucky & Wild

Lucky and Wild este un joc special care are multe simboluri de urmarit, avem wild, scatter si simbol special Trifoi. Simbolul Wild inlocuieste oriunde toate simbolurile cu exceptia scatter si trifoi. Acest simbol special sub forma de trifoi apare doar pe rolele 2 si 4 si se extinde pe toate pozitiile adiacente devenind astfel wild.